Hoofdpagina >> Scholieren en studenten

Scholieren en studentenStop met verder zoeken naar informatie voor je praktische opdracht of scriptie. Want ook scholieren en studenten zijn uiteraard bij Snelheidsinfo.nl aan het juiste adres! Op onze website is genoeg bruikbare informatie voor je praktische opdracht of scriptie te vinden. En we hebben zelfs een speciale pagina voor jullie. Op deze pagina ben je nu. Wat vind je hier zoal? We bieden je gratis kant en klare praktische opdrachten aan! En voor studenten kant en klare scripties. Deze zijn gemaakt door medescholieren en medestudenten. Heb je al een praktische opdracht of scriptie met het onderwerp snelheid(controles) of iets in deze richting, en staat deze nog niet ons rijtje? Stuur 'm naar ons op en wij zorgen er voor dat deze een eervolle plaats op deze webpagina krijgt. En hiermee, natuurlijk niet onbelangrijk, help je je medescholieren en medestudenten enorm. Kortom deze pagina is er voor en door scholieren en studenten.

Scholieren

Zoals gezegd kan je bij ons kant en klare praktische opdrachten downloaden. Deze zijn gemaakt door en voor middelbare scholieren. Om een praktische opdracht te downloaden klik je met je muis op een van de onderstaande PO's. Na het downloaden moet je het bestand "uitpakken". Dit kan je doen met bijvoorbeeld Winzip. Het wachtwoord is: snelheidsinfo.nl (Attentie: allemaal kleine letters). Let wel op: gebruik van deze praktische opdrachten is op eigen risico!

Praktische opdracht over file-bestrijding
Uit: Moderne Wiskunde B1 deel 2, 7e editie. Havo bovenbouw
Met dank aan: M & W
Downloaden


Praktische opdracht over snelheidscontroles
Uit:
Met dank aan: Jeffrey Jakobsen, Joeri Meliefste, Jeffrey Limburg en Arjen Visser
Downloaden

Staat jouw praktische opdracht er nog niet bij? Stuur 'm snel naar ons op: info@snelheidsinfo.nlStudenten

Ook scripties ontbreken niet op Snelheidsinfo.nl. Deze zijn gemaakt door studenten en voor studenten. Om een scriptie te downloaden klik je met je muis op een van de onderstaande scripties. Na het downloaden moet je het bestand "uitpakken". Dit kan je doen met bijvoorbeeld Winzip. Het wachtwoord is: snelheidsinfo.nl (Attentie: allemaal kleine letters)
Let wel op: gebruik van deze praktische opdrachten is op eigen risico!

Scriptie over het dopplereffect bij de Multanova
Uit: Studie Industrieel Ingenieur Electronica, Hogeschool van Antwerpen.
Opdracht: kies een technisch onderwerp uit dat verband houdt met de telecommunicatie (radartechnieken, radio, satelliet etc.)
Beoordeling docent: goed
Met dank aan: Jeroen de Bauw
Downloaden

Staat jouw scriptie er nog niet bij? Stuur 'm snel naar ons op: info@snelheidsinfo.nl

Je eigen bijdrage

Staat jouw werktstuk of scriptie (over snelheidscontrole of soortgelijks) er nog niet bij? Stuur 'm snel op naar Snelheidsinfo.nl. We zorgen dat deze een goede plaats in de verzameling krijgt. Klik hier om je werkstuk of scriptie per e-mail naar ons op te sturen. Als je het per post wilt sturen, e-mail ons dan om ons postadres.