Hoofdpagina >> Wetenswaardigheden >> Testen

Radardetector testen

Ga je binnenkort een (nieuwe) radardetector kopen? Lees je hier alvast in over de prestaties van de verschillende radardetectors. We hebben er een aantal voor je getest. Wat de keuzer makkelijker zal maken.

Morpheous Geodesy (met detectie via GPS!)

Dit is het nieuwste van het nieuwste. De Geodesy geeft pas alarm als je ook echt te hard rijdt en je een vaste snelheidscontrolepost nadert. Hij weet namelijk de maximumsnelheden van de wegen in Nederland en houdt bij hoe hard je rijdt. Hierdoor is de Geodesy ook een stille reisgenoot, die pas alarm geeft als het ook daadwerkelijk nodig. En alarmeren doet hij ook nog eens tot maximaal 2 kilometer voor de flitspaal! En dat is nog lang niet alles. Omdat de Geodesy op het Global Positioning Systeem (GPS) werkt en dus GEEN radardetectors is, kan hij ook niet verboden worden volgens de fabrikant. Dat is nog eens innovatieve techniek. En dit allemaal in een klein makkelijk mee te nemen apparaat!

Lees snel verder >>>

Quintezz XT-6000 Z1

De Quintezz radardetector is al een behoorlijke tijd op de Nederlandse markt aanwezig. Doordat hij niet ingebouwd hoeft te worden is de Quintezz in meerdere auto's bruikbaar. Bovendien is hij eenvoudig te monteren en zeker zo eenvoudig in gebruik. En dat tegen een zeer lage prijs! De doelgroep voor de Quintezz zijn de mensen die niet al te hard rijden en voornamelijk op de snelweg rijden. meer >>>